Van Es duikt op bij FC de Rebellen voor 'De Wedstrijd van je Leven'

Kika van Es met haar vriend Paul Jans
Kika van Es met haar vriend Paul Jans Foto: © BSR Agency

Kika van Es zette vorig jaar een punt achter haar profcarrière, maar helemaal afscheid van het voetbal neemt ze niet. De voormalig verdedigster is tegenwoordig lid van FC de Rebellen, een team bestaande uit de 'rebellen' uit de voetbalwereld.

Samen met die rebellen neemt Van Es het op 31 mei op tegen een nog onbekend seniorenteam, in het kader van 'De Wedstrijd van je Leven'. 'De Wedstrijd van je Leven' is een unieke actie van ESPN in samenwerking met de VriendenLoterij, waarbij een amateurteam voor het oog van voetbalminnend Nederland het ware Eredivisiegevoel beleeft.

De wedstrijd wordt op Eredivisieniveau in beeld gebracht en live uitgezonden door ESPN, inclusief voor- en nabeschouwing met Aletha Leidelmeijer, interviews door Hans Kraaij en wedstrijdcommentaar van Koert Westerman. Tegenstander van het winnende amateurteam is FC de Rebellen. Dit team onder leiding van coach Theo Janssen bestaat uit ex-profs waaronder Royston Drenthe, Ali Boussaboun en dus Van Es. Bas Nijhuis is de scheidsrechter van dienst.

Alle seniorenteams uit het Nederlandse voetbal, mannen én vrouwen, kunnen zich vanaf 23 maart aanmelden via wedstrijdvanjeleven.nl. Teams met de meeste stemmen en de meest originele acties om stemmen te werven maken kans op het finaleticket. 'De Wedstrijd van je Leven' wordt georganiseerd door ESPN en wordt mede mogelijk gemaakt door de VriendenLoterij, maatschappelijk partner van de Eredivisie en partner van ruim 3.700 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Lees meer:
0 reacties