Van Engen: "De Graafschap en Doetinchem is speciaal voor mij"

Bibi van Engen bij Jong FC Twente
Bibi van Engen bij Jong FC Twente Foto: © BSR Agency

Bibi van Engen is de eerste aanwinst van De Graafschap voor het komende seizoen. De Graafschap TV sprak met middenveldster, die is overgekomen van FC Twente.

"Ik ben heel blij dat ik hier nu ben. De Graafschap en Doetinchem is wel iets speciaals voor mij", begint Van Engen. "Het gevoel was meteen erg goed, een beetje een familiegevoel. Ik zie wel echt toekomst in De Graafschap, daarom heb ik hier ook voor gekozen. Ik ken de club al sinds kleins af aan, dus erg mooi om hier nu te zijn."

"Ik denk dat het best wennen gaat zijn aangezien het een heel nieuw team is", gaat ze verder. "Maar ik denk dat we wel een sterk team hebben. Daarnaast heeft de club al een goede jeugd. Ik denk dat we zeker mooie resultaten gaan behalen."

"Ik ben zelf een verdedigende middenvelder", gaat ze in op haar eigen kwaliteiten. "Ik ben verdedigend sterk en heb daarna een goede pass. Ik ben niet perse van de actie. Ik hoop dat ik heel belangrijk kan zijn voor het team. Als we promoveren naar divisie A hebben we een geslaagd seizoen."

Lees meer:
0 reacties