Van Dongen onthult droom: "Leeftijd om te stoppen komt dichterbij"

De OranjeLeeuwinnen spelen komende vrijdag de oefeninterland tegen Costa Rica. Maar met welke teamgenoot zouden de Leeuwinnen het aandurven om te gaan backpacken in dat land?

"Ik denk dat ik wel met Daan wil backpakken", reageert Sherida Spitse. "Die is lekker klein en snel. Dus als we er snel vandoor moeten, dan komt dat wel goed", lacht de recordinternational van Oranje voor de camera's van OnsOranje . Esmee Brugts zou graag met Lieke Martens de reis maken. "Ik zou het heel erg leuk vinden om met Lieke te backpacken in Costa Rica. Ik denk dat heel veel kleine kinderen en meisjes die fan zijn van Lieke dat ook zouden willen", zegt de jonge aanvalster. Merel van Dongen kiest voor haar 'maatje' Stefanie van der Gragt. "Je hebt ook van die backpack-tafeltennissetjes. Die zou ik dan meenemen. Dan maken we van elk tafeltje in Costa Rica een ping pong", droomt de verdedigster. "Mijn droom is zelfs, als ik stop met voetbal, en die leeftijd komt steeds dichterbij, om een keertje een paar maanden misschien wel te gaan backpacken. Dat lijkt me heerlijk, lijkt me geweldig", onthult Van Dongen. Jill Bayings zou de reis maken met Kayleigh van Dooren: 'Ik denk wel dat ze gewoon weet wat ze moet doen. Dan kan ik me een beetje aan haar vastbinden. Dan neemt zij wel het voortouw. Een soort reisleider", lacht de middenveldster. Lynn Wilms kiest voor Renate Jansen. "Vet gezellig. Je weet nooit wat er gaat komen met Renate. Het is altijd een grote boel, een grote bende."

🎙️ Met welke teamgenoot durven de Leeuwinnen het aan om te gaan backpacken in Costa Rica? 🏝️😎 🔜 11/11 ➟ #NEDCRC pic.twitter.com/iWCwtYquPd — OranjeLeeuwinnen (@oranjevrouwen) November 7, 2022

Lees meer: