Van Dongen onthult droom: "Leeftijd om te stoppen komt dichterbij"

Merel van Dongen op de training van de OranjeLeeuwinnen
Merel van Dongen op de training van de OranjeLeeuwinnen Foto: © Orange Pictures

De OranjeLeeuwinnen spelen komende vrijdag de oefeninterland tegen Costa Rica. Maar met welke teamgenoot zouden de Leeuwinnen het aandurven om te gaan backpacken in dat land?

"Ik denk dat ik wel met Daan wil backpakken", reageert Sherida Spitse. "Die is lekker klein en snel. Dus als we er snel vandoor moeten, dan komt dat wel goed", lacht de recordinternational van Oranje voor de camera's van OnsOranje. Esmee Brugts zou graag met Lieke Martens de reis maken. "Ik zou het heel erg leuk vinden om met Lieke te backpacken in Costa Rica. Ik denk dat heel veel kleine kinderen en meisjes die fan zijn van Lieke dat ook zouden willen", zegt de jonge aanvalster.

Merel van Dongen kiest voor haar 'maatje' Stefanie van der Gragt. "Je hebt ook van die backpack-tafeltennissetjes. Die zou ik dan meenemen. Dan maken we van elk tafeltje in Costa Rica een ping pong", droomt de verdedigster. "Mijn droom is zelfs, als ik stop met voetbal, en die leeftijd komt steeds dichterbij, om een keertje een paar maanden misschien wel te gaan backpacken. Dat lijkt me heerlijk, lijkt me geweldig", onthult Van Dongen.

Jill Bayings zou de reis maken met Kayleigh van Dooren: 'Ik denk wel dat ze gewoon weet wat ze moet doen. Dan kan ik me een beetje aan haar vastbinden. Dan neemt zij wel het voortouw. Een soort reisleider", lacht de middenveldster. Lynn Wilms kiest voor Renate Jansen. "Vet gezellig. Je weet nooit wat er gaat komen met Renate. Het is altijd een grote boel, een grote bende."

Feyenoord of PSV wint voor 50 (!) keer je inzet!

FC Twente en PSV nemen het zondagmiddag tegen elkaar op in De Kuip. Wie wint de topper tussen de nummers twee en één van de Eredivisie? Als nieuwe speler bij Unibet krijg jij 50 (!) keer je inzet bij een zege van Feyenoord of PSV! Schrijf je hier in claim de UniBoost!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
9/12
PSV V
14:00
Ajax V
za
9/12
Feyenoord V
16:30
ADO Den Haag V
zo
10/12
Excelsior Rotterdam W
12:15
SC Heerenveen V
zo
10/12
Utrecht W
12:15
Fortuna Sittard W
zo
10/12
Telstar W
12:15
PEC Zwolle V
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 FC Twente V 8 20 24
2 Fortuna Sittard W 9 14 19
3 Ajax V 8 12 19
4 PSV V 10 13 17
5 Utrecht W 10 -4 17
6 PEC Zwolle V 9 3 16
7 ADO Den Haag V 9 4 12
Bekijk de hele stand