Van Domselaar weer bij Oranje: "Leek dat ze de hele zomer zou missen"

Daphne van Domselaar op de training van de OranjeLeeuwinnen
Daphne van Domselaar op de training van de OranjeLeeuwinnen Foto: © BSR Agency

Daphne van Domselaar is weer van de partij bij de OranjeLeeuwinnen. De doelvrouw moest de afgelopen maanden toekijken vanwege een heupblessure, waarvoor ze ook geopereerd moest worden. Haar seizoen leek voorbij, maar Van Domselaar zit toch in de selectie voor het tweeluik met Finland.

Bondscoach Andries Jonker weet nog niet of de keepster van Aston Villa fit genoeg is om negentig minuten te kunnen keepen. "Dat moeten we bekijken. We hebben wel vaker meegemaakt dat Daphne de hele week niet kon trainen en dan uiteindelijk een van de beste speelsters op het veld was. Het vertrouwen in haar talent is heel groot, ook bij ons als staf", zegt Jonker in gesprek met de NOS.

"We weten het op dit moment niet. Uit voorzorg hebben we vier keepers geselecteerd. We moeten in de loop van de week afwachten", geeft de bondscoach aan. "Ik ben verheugd dat Daphne meespeelde in het partijspel. Een aantal weken geleden leek het ernaar uit te zien dat ze de hele zomer zou missen. Maar er is langzamerhand wel wat hoop dat er een aantal interlands gespeeld kunnen worden door haar, deze zomer", klinkt het hoopvol.

Lees meer:
0 reacties