Van Domselaar: "Twee jaar geen Champions League, dat is shit"

Daphne van Domselaar in actie namens FC Twente
Daphne van Domselaar in actie namens FC Twente Foto: © Orange Pictures

Voor het tweede jaar op rij is FC Twente er niet in geslaagd om de volgende ronde van de UEFA Women's Champions League te bereiken. Wederom was Benfica te sterk voor de Tukkers (2-1 nederlaag).

Dat komt hard aan bij FC Twente. Zo ook bij Daphne van Domselaar. "Twee jaar geen Champions League, dat is gewoon shit. Het is balen, het is zuur. Het is ook zo snel. Je verwacht gewoon dat je verder komt in zo'n toernooi", zegt ze bij RTV Oost.

"Dan is dit veel te snel", vervolgt de keepster, die dus twee goals tegen kreeg. "We stonden gewoon niet goed. We lieten ze veel te veel door de linies spelen, vooral door het midden. Dan worden we gewoon geklopt."

Ze gaat verder: "De eerste goal is niet goed verdedigd. Dat is gewoon niet goed. De tweede goal, dat is een zure. Ik zag de bal niet aankomen. Er moet gewoon beter verdedigd worden."

Zelf wil Van Domselaar niet spreken van een blunder bij de 2-0. "Ik zag de bal niet komen, ik heb het meeste eruit gehaald. Ik zit er niet zo mee", aldus de doelvrouw, die zag dat er meer inzat bij FC Twente.

"Die twee momentjes waren er, maar voor de rest hebben wij echt wel de meeste kansen gehad en gecreëerd. Er zat wel meer in. Nee, we worden zeker geen beste vriendinnen met ze. We komen Benfica iets te vaak tegen en dan ook nog op een verkeerde manier. Dat is zuur", besluit Van Domselaar.

Kayleigh van Dooren (FC Twente) baalt na de uitschakeling in de Champions League
Samenvatting: FC Twente wederom door Benfica uitgeschakeld in CL Lees ook
Lees meer:
0 reacties
Agenda
do
8/12
ADO Den Haag V
19:30
Feyenoord V
vr
9/12
PEC Zwolle V
18:00
VV Alkmaar W
vr
9/12
SC Heerenveen V
18:00
Excelsior Rotterdam W
vr
9/12
Telstar W
18:00
PSV V
zo
11/12
FC Twente V
16:45
Fortuna Sittard W
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 FC Twente V 9 39 27
2 Ajax V 9 29 24
3 Fortuna Sittard W 9 16 19
4 ADO Den Haag V 9 12 16
5 PSV V 9 6 16
6 Feyenoord V 9 -2 13
7 PEC Zwolle V 8 -14 8
Bekijk de hele stand