Van Domselaar stelt doel: "Wil vaker het verschil kunnen maken"

FC Twente pakte zondag de eerste prijs van het seizoen. De Tukkers wonnen de Super Cup. Wat zijn de doelen voor de rest van deze voetbaljaargang?

"We willen presteren binnen een bepaalde manier spelen. Op het moment dat ik dat terugzie, ben ik redelijk tevreden", geeft trainer Joran Pot aan bij het clubkanaal. "Uiteraard moeten we dat koppelen aan resultaten. Op het moment dat wij meedoen om de prijzen, dan ben ik heel tevreden."

Keepster Daphne van Domselaar heeft ook persoonlijke doelen: "Ik zou graag stabieler willen zijn en vaker het verschil willen kunnen maken in reddingen of voetballen. Ik wil een stabielere factor worden, zodat ze toch vaker op me kunnen bouwen. Dat een heel seizoen doortrekken, dat zou een mooi streven zijn."

Renate Jansen, aanvoerster van de Tukkers, stelt zichzelf niet per se een doel qua aantal goals. "Ik stel mezelf niet per se dat soort doelen, want als ik zeg 'ja, ik wil tien goals maken' en ik sta voor het doel en iemand anders staat vrij, dan wil ik diegene laten scoren. Dan denk ik niet zelf van 'ik moet er tien scoren, dus ik schiet 'm er nu in'."

"Dat soort doelen stel ik mezelf niet", is Jansen duidelijk. "Ik wil gewoon belangrijk zijn voor het team. Ik ben aanvoerder van het team, dus ik wil belangrijk zijn voor het team. Dat is op het veld, maar ook naast het veld. Dat is voor mij gewoon heel belangrijk. Dat zijn mijn doelen", aldus de aanvalster.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Kijk jij ook alweer uit naar het voetbalweekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in en krijg maar liefst vijf GRATIS (!) weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
30/09
ADO Den Haag V
14:00
PEC Zwolle V
zo
1/10
FC Twente V
12:15
Feyenoord V
zo
1/10
Utrecht W
12:15
SC Heerenveen V
zo
1/10
Fortuna Sittard W
12:15
Excelsior Rotterdam W
zo
1/10
PSV V
12:15
AZ W
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Fortuna Sittard W 2 4 6
2 Utrecht W 2 3 6
3 PSV V 2 5 4
4 AZ W 2 1 4
5 FC Twente V 1 7 3
6 Ajax V 1 2 3
7 ADO Den Haag V 1 0 1
Bekijk de hele stand