Van Domselaar keert terug bij Oranje: "Eigenlijk de verrassing"

Andries Jonker maakte dinsdag zijn selectie voor de komende EK-kwalificatieduels bekend. Lieke Martens, Jackie Groenen en Daphne van Domselaar keren terug na blessures en vooral die laatste is een verrassing.

"Met Jackie gaat het goed, die heeft de laatste weken bijna alles gespeeld bij Paris Saint-Germain. Ze is in goede doen, dat is geen probleem", gaat de bondscoach bij OnsOranje in op de eerdere blessuregevallen. "Lieke geen probleem. Ze heeft niet zo heel veel gespeeld, maar toch met regelmaat ingevallen. Ze heeft ontzettend hard gewerkt om fit te zijn voor deze laatste twee interlands."

"Ik heb er alle vertrouwen in dat dat zo is, zo ziet het er ook uit in de wedstrijden die ze speelt", aldus Jonker, die vervolgens doorgaat over Van Domselaar. De doelvrouw stond de afgelopen maanden buitenspel vanwege een heupblessure. "Daphne is eigenlijk de verrassing. Maar er zitten vier keepers in de selectie. Dat is niet voor niets. We hebben toch wel wat problemen met onze keepers. Het is zeker niet zo dat wij ervan uitgaan dat Daphne nu al kan spelen. Dat gaan we zien."

Lees meer:
0 reacties