Van Domselaar blijft bij FC Twente: "Er is interesse geweest"

Daphne van Domselaar heeft zich vorige week weer bij FC Twente gemeld. De keepster blonk deze zomer uit bij de OranjeLeeuwinnen op het EK in Engeland en dat heeft voor veel belangstelling gezorgd.

"Er is veel op me afgekomen", vertelt Van Domselaar voor de camera van 1Twente Enschede. "Ik heb veel leuke berichtjes gehad. Het is iets groots, opeens sta je in de spotlights. Gelukkig kreeg ik daar in Engeland niet heel veel van mee. Je zat in een eigen bubbel. Ik ging gewoon lekker voetballen en deed m'n ding."

Van Domselaar kreeg de kans na de blessure van Sari van Veenendaal en maakte veel indruk op het EK. "Ik was wel verbaasd dat het ook zo goed ging", meent de keepster. "Het afgelopen seizoen ging het ook prima bij FC Twente, maar dit is natuurlijk iets groters en er stond veel meer druk op. Ik was blij verrast dat het ook qua zenuwen goed ging. Ik kon echt m'n ding doen, wat ik bij FC Twente ook heb gedaan."

De prestaties van Van Domselaar vielen ook andere clubs op. "Natuurlijk is er interesse geweest. Alleen heb ik een jaar bij FC Twente bijgetekend. Dan is het lastig om op het laatste moment weg te gaan. Er is zeker interesse geweest en dat is super leuk. Dat was buiten Nederland, dus internationaal. Het is waardering voor mijn werk. Maar ik blijf nog een jaartje bij FC Twente, dat is definitief", aldus Van Domselaar.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za 15 okt. 2022, 17:00
Vrouwen Eredivisie
PSV V -
-
Fortuna Sittard W -
zo 16 okt. 2022, 12:15
Vrouwen Eredivisie
ADO Den Haag V -
-
Ajax V -
zo 16 okt. 2022, 12:15
Vrouwen Eredivisie
Excelsior Rotterdam W -
-
PEC Zwolle V -
zo 16 okt. 2022, 12:15
Vrouwen Eredivisie
SC Heerenveen V -
-
FC Twente V -
zo 16 okt. 2022, 12:15
Vrouwen Eredivisie
Feyenoord V -
-
VV Alkmaar W -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord V 3 3 9
2 ADO Den Haag V 3 10 7
3 Ajax V 2 11 6
4 FC Twente V 2 11 6
5 PSV V 2 1 4
Bekijk de hele stand