Van der Wal vastberaden: "We streven ernaar die plek te veroveren"

Lysanne van der Wal aan de bal namens ADO Den Haag
Lysanne van der Wal aan de bal namens ADO Den Haag Foto: © BSR Agency

Lysanne van der Wal, de 26-jarige middenveldster, is momenteel aan haar tweede seizoen bezig bij ADO Den Haag. Tegen Telstar (4-0) scoorde ze voor het eerst twee doelpunten in de Eredivisie.

"Dat ik afgelopen wedstrijd twee doelpunten maakte is heel bijzonder, maar de reacties van mijn teamgenoten vond ik nog veel mooier", zegt Van der Wal op de clubwebsite. "Zolang wij elke week als team het hoogst haalbare eruit weten te slepen ben ik erg blij."

"Wij zijn goed de winterstop uit gekomen en hebben ons tot nu toe elke keer gefocust op de wedstrijd die op dat moment op de planning stond", gaat ze verder. "Door elke week het maximale eruit te halen is de vierde plek in zicht en we willen er alles aan doen om die te behalen."

Zondag speelt ze met haar ploeggenoten thuis tegen SC Heerenveen, waarvan in de laatste vijf competitieduels zonder tegendoelpunt werd gewonnen. "Het is een stugge ploeg en wij moeten scherp zijn voor de snelle uitbraken van SC Heerenveen. Als wij ons eigen spel spelen, heb ik er vertrouwen in dat het goed komt."

Lees meer:
0 reacties