Van der Most aan de slag voor Life Goals: "Dan zie je geen verschil"

Liza van der Most
Liza van der Most Foto: © Orange Pictures

Liza van der Most is sinds kort ambassadeur van Stichting Life Goals. Ze zal namens Life Goals aanwezig zijn bij evenementen, optreden in de media en clinics geven.

De verdedigster werd geboren in Bogota en groeide, na haar adoptie, op in Papendrecht. Daar begon Van der Most met voetballen. "Mijn moeder zei: als jij dit leuk vindt, brengen we je overal naartoe, maar that’s it", blikt ze terug op de website van Life Goals.

Van der Most kreeg via haar ouders wel een les mee: je moet doen wat je leuk vindt, maar wees ook goed voor anderen. Daarom wil de speelster van Ajax is bijdragen aan de samenleving. Uiteindelijk kwam ze bij Stichting Life Goals terecht.

"Wat ik heel mooi vind aan Life Goals is dat het sport als middel gebruikt om mensen uit de dagelijkse sleur te trekken, en hen zo probeert een nieuwe kijk op het leven te geven. Die interesse is nooit meer weggegaan."

"Er zit echt wel een stigma op de doelgroep van Life Goals. Dat is zonde. Want als je ze in een kooi laat voetballen, dan is iedereen hetzelfde en dan zie je geen verschil", besluit Van der Most.

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 FC Twente V 24 69 60
2 Ajax V 24 48 54
3 PSV V 24 6 43
4 ADO Den Haag V 24 17 39
5 Feyenoord V 24 -8 35
Bekijk de hele stand