Van den Heiligenberg plaatst vraagtekens: "Een onlogische keuze"

Claudia van den Heiligenberg
Claudia van den Heiligenberg Foto: © Pro Shots

Claudia van den Heiligenberg is verbaasd over het besluit van Ajax om niet door te gaan met coach Suzanne Bakker. De Amsterdamse club maakte woensdag bekend het aflopende contract van de 37-jarige Bakker niet te verlengen.

"Ik vind het ook gek dat er dan zo weinig gecommuniceerd wordt. Waarom ze deze keuze maken bijvoorbeeld, want het is een onlogische keuze", geeft de oud-international aan op de website van ESPN. "Aan de reacties onder de Instagram-post, zie je dat niemand dit begrijpt."

"Je weet dat mensen hierover gaan vallen. Geef dan wat meer informatie mee", oordeelt Van den Heiligenberg. De voormalig international is vol lof over Bakker. "Ik vind het echt fantastisch wat ze heeft bereikt met deze spelersgroep. Vooraf zeiden we allemaal dat de spelersgroep veel te jong was."

"Je hebt ervaring nodig. Om dan dit op Europees niveau neer te zetten, is heel knap. Je moet het er maar uit kunnen krijgen bij zulke jonge speelsters tegen clubs als Bayern en PSG", klinkt het. "Ik vind dat van grote klasse en boven verwachting. Ze heeft het tot nu toe gewoon super goed gedaan", aldus Van den Heiligenberg.

Lees meer:
0 reacties