Van den Heiligenberg: "Grotere groep gaat strijden om die plekken"

Manon Melis en Claudia van den Heiligenberg
Manon Melis en Claudia van den Heiligenberg Foto: © Pro Shots

Feyenoord wil dit seizoen de top drie 'het vuur aan de schenen kunnen leggen'. Dat is 'wel realistisch', zo denkt Claudia van den Heiligenberg. De voormalig OranjeLeeuwin staat er 'positief tegenover'.

"Ze hadden vorig jaar een goed team, goede namen, alleen het kwam er niet helemaal uit. Ik denk dat dat ook een kwestie was van een beetje aan de knoppen draaien. Ik sta er wel positief tegenover", zegt Van den Heiligenberg bij ESPN. "Ze hebben een paar extra aankopen gedaan waarvan je denkt: dat past goed bij dit team. Ik ben heel benieuwd."

Of de titelstrijd in de Azerion Vrouwen Eredivisie net zoals de voorbije seizoenen wederom tussen twee clubs gaat? "Ik denk wel dat als clubs gekeken hebben naar de Super Cup-wedstrijd dat ze denken: zover zitten we daar zeker niet vanaf. Ajax speelde zeker niet hun beste wedstrijd. Dat is natuurlijk niet alles, er zit nog een heel seizoen achter waarin ze zich kunnen herstellen."

"Maar ik denk wel dat als je nu naar de competitie kijkt, dat het steeds dichter naar elkaar toegroeit", aldus de voormalig voetbalster. "Je hoopt ook dat Feyenoord, Fortuna, dat soort clubs, PSV dat nu weer fris start, dat zij echt gaan aansluiten. Dat het een grotere groep wordt die gaat strijden om die eerste twee plekken", denkt Van den Heiligenberg.

Lees meer:
0 reacties