Van den Goorbergh ziet kansen: "Echt alles is straks nog mogelijk"

Cheyenne van den Goorbergh bij Feyenoord
Cheyenne van den Goorbergh bij Feyenoord Foto: © Pro Shots

Cheyenne van den Goorbergh is blij met het goede seizoen wat Feyenoord draait in de Pure Energie Vrouwen Eredivisie. De 24-jarige speelster staat met haar ploeg op de derde plek op de ranglijst.

"Ik voel bij mezelf niet meer spanning tegen Ajax dan tegen VV Alkmaar. Wij gaan gewoon uit van onze eigen kracht, spelen ook in die duels zoals we altijd doen. Met middenmoter PEC en met topclub FC Twente heb ik tegen Ajax en PSV gespeeld en toen was er ook geen verschil in spanning of benadering. Hooguit dat met FC Twente het duel met Ajax 'de klassieker' was, voordat de echte Klassieker dit seizoen werd geïntroduceerd", begint Van den Goorbergh bij het Algemeen Dagblad.

De middenveldster maakt zich niet druk om het moeilijke speelschema van Feyenoord. "Dan is er altijd nog een derde reeks om het op te halen. De eredivisie is een bizarre competitie met heel vreemde uitslagen. Kijk naar ADO, dat verliest van VV Alkmaar, maar wint van PSV. Echt alles is straks nog mogelijk. In al die duels willen we gewoon ons beste spel laten zien. En dan zien we wel waar het schip strandt."

Lees meer:
0 reacties