Van den Bulk maakt transfer: "Hoop dat ik een bijdrage kan leveren"

Sheila van den Berg heeft een nieuwe club gevonden
Sheila van den Berg heeft een nieuwe club gevonden Foto: © Pro Shots

De Nederlandse Sheila van den Bulk heeft een transfer gemaakt. Ze ruilt Djurgården na zes seizoenen in voor Kristianstads DFF. Ze kijkt uit naar haar nieuwe avontuur, waar ze een contract heeft getekend voor twee seizoenen.

"Ik zie Kristianstad als een club die de afgelopen jaren erg stabiel is geweest met een hoge kwaliteit en de organisatie in het algemeen. Ik heb het gevoel dat de ambities van de club in lijn liggen met die van mij en het voelde al na het eerste gesprek als de juiste club voor mij", vertelt de middenveldster op de website van Women's Sports Agency.

"Nu kijk ik er naar uit om alle spelers en stafleden te ontmoeten en ik ben ervan overtuigd dat ik heel goed zal passen in de club en in Kristianstad. Ik ga mijn uiterste best doen en hoop dat ik met mijn kwaliteiten een bijdrage kan leveren zodat wij ook de komende jaren deel kunnen uitmaken in de top", besluit Van den Bulk.

Trainster Elisabet Gunnarsdottir is blij met de aanwinst. "Sheila is een zeer goede en bekwame speler met brede ervaring op het hoogste niveau. Ze is een klassiek type leider en brengt veel met haar energie en drive. Ik ben ervan overtuigd dat ze veel zal toevoegen en kijk ernaar uit om Sheila te trainen en te leiden."

Sheila van den Bulk heeft een tweejarig contract getekend
Sheila van den Bulk heeft een tweejarig contract getekend
Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 FC Twente V 24 69 60
2 Ajax V 24 48 54
3 PSV V 24 6 43
4 ADO Den Haag V 24 17 39
5 Feyenoord V 24 -8 35
Bekijk de hele stand