Van den Bighelaar: ''Dan kun je van elke tegenstander winnen''

Vandaag stond de loting voor de eerste ronde van de UEFA Women's Champions League op het programma. Ajax is daarin gekoppeld aan Bayern München. Een zware loting, zo zegt Marjolijn van den Bighelaar voor de camera van het clubkanaal.

De aanvalster had gehoopt op een iets mindere tegenstander, geeft ze toe. "Maar uiteindelijk is het balletje rond en van elke wedstrijd kun je een mooie wedstrijd maken. Je weet, een Champions League-wedstrijd, dat zijn vaak wedstrijden op zich. Wij gaan er in ieder geval alles aan doen om een mooi resultaat neer te zetten", aldus Van den Bighelaar, die weet dat het een pittig potje gaat worden.

"Je weet gewoon dat die clubs altijd wel erg fysiek en conditioneel sterk zijn. We gaan het zien", vervolgt de aanvalster. Ajax heeft met Lucie Vonková een oud-speelster van Bayern München in de selectie. "Lucie kan natuurlijk wel de nodige informatie aan ons geven. Natuurlijk kijken we beelden en gaan we wedstrijden analyseren. Je hoopt je op de beste manier voor te bereiden. Lucie kan ons veel tips meegeven."

"Ik weet dat wij een hele goede ploeg hebben en als wij in vorm zijn en we doen ons ding, dan kun je eigenlijk van elke tegenstander winnen. Wij gaan er alles aan doen om een mooi resultaat neer te zetten", besluit Van den Bighelaar.

Lees meer: