Van de Westeringh: "Zijn erop gebrand om deze situatie te veranderen"

Kirsten van de Westeringh
Kirsten van de Westeringh Foto: © Pro Shots

ADO Den Haag neemt het morgen in de Eredivisie in eigen huis op tegen VV Alkmaar. ADO-middenveldster Kirsten van de Westeringh ziet dat haar ploeg het in thuiswedstrijden goed doet, maar in uitduels nog maar één overwinning pakte.

"We zijn erop gebrand om deze situatie te veranderen", zegt Van de Westeringh op de clubsite van ADO Den Haag. "We willen ook in uitwedstrijden laten zien waar ADO Den Haag voor staat; veel strijd en vermakelijk voetbal. Tegen SC Heerenveen scoorden we niet, maar dat kan gerust een wonder genoemd worden. Iedereen binnen ons team heeft er vertrouwen in dat ze in de volgende uitwedstrijd wel gaan vallen, daar ben ik van overtuigd."

Afgelopen zomer kwam de speelster over van SC Heerenveen. "Ik ben erg blij met mijn overstap naar ADO Den Haag Vrouwen. Ik ben vanaf de eerste dag goed opgevangen door het team en de staf. De strijd die elke dag geleverd wordt in dit team past ook goed bij mij als speelster. En dat maakte het voor mij mogelijk om me snel in te passen in dit team."

Van de Westeringh besluit: "We hebben een talentvolle groep met enorm veel kwaliteiten. Ik denk dat we iedere week dichter tot elkaar komen en steeds beter op elkaar ingespeeld raken. Ik weet zeker dat we met deze groep mooie momenten gaan beleven en dat mogen we deze vrijdag weer bewijzen aan ons eigen publiek."

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 FC Twente V 24 69 60
2 Ajax V 24 48 54
3 PSV V 24 6 43
4 ADO Den Haag V 24 17 39
5 Feyenoord V 24 -8 35
Bekijk de hele stand