Van de Sanden maakt rentree bij Liverpool; Casparij wint met City

Shanice van de Sanden heeft zondag haar rentree gemaakt bij Liverpool. De aanvalster speelde een kwartiertje mee in de wedstrijd tegen het Manchester City van Kerstin Casparij, dat als winnaar uit de bus kwam.

Casparij begon in de basis en zag hoe Khadija 'Bunny' Shaw na 21 minuten de score opende op aangeven van Lauren Hemp. Voor Shaw was het alweer haar zesde goal van het seizoen in vijf wedstrijden. Een kleine tien minuten later maakte Liverpool de gelijkmaker. Katie Stengel zorgde voor de 1-1.

Hayley Raso bezorgde Manchester City de drie punten door in de 75e minuut de winnende goal te maken. Een minuutje later kwam aan de zijde van Liverpool Van de Sanden in het veld. Daarmee maakte de aanvalster haar rentree na een wekenlange blessure. Zij kon het verschil uiteindelijk dus niet meer maken. Casparij speelde de gehele wedstrijd.