Van de Sanden kondigt vertrek aan: "Tijd om afscheid te nemen"

Shanice van de Sanden bij Liverpool
Shanice van de Sanden bij Liverpool Foto: © Pro Shots

Shanice van de Sanden vertrekt deze zomer bij Liverpool. Zodoende komt er een einde aan haar tweede termijn bij de Engelse club. In 2022 keerde de aanvalster terug bij de Reds, na tussen 2016 en 2017 ook al bij de club te hebben gespeeld.

"Het is tijd om afscheid te nemen", zo laat Van de Sanden weten via haar Instagram. "Dank aan het team en de staf dat me een warm welkom heeft gegeven bij mijn terugkeer naar deze club. Ook een speciale dank aan de supporters, jullie zijn geweldig voor me geweest. Jullie hebben allemaal een speciale plek in mijn hart. Dank je wel", zo sluit ze af. 

De 29-jarige aanvalster speelde eerder al tussen 2016 en 2017 voor Liverpool. Vervolgens speelde Van de Sanden voor Olympique Lyon en VfL Wolfsburg, om in de zomer van 2022 weer terug te keren bij de Engelse club.

Dit seizoen verliep allesbehalve fijn voor de Utrechtse. Van de Sanden staat al enkele maanden langs de kant vanwege een blessure aan haar enkel. De aanvalster liep die kwetsuur in de interlandperiode van februari op. Daarna was ze weer even fit, maar eind maart ging het opnieuw mis. Een maand later bleek dat haar seizoen erop zat.

Lees meer:
0 reacties