Van de Sanden en Snoeijs missen start van het nieuwe WSL-seizoen

Shanice van de Sanden bij Liverpool
Shanice van de Sanden bij Liverpool Foto: © Pro Shots

Shanice van de Sanden staat nog enkele weken langs de zijlijn. Dat heeft Liverpool-coach Matt Beard bevestigd via de officiële kanalen van de Reds. Ook Katja Snoeijs kan dit weekend niet in actie komen.

De 30-jarige Van de Sanden is al een tijdje geblesseerd. Eerder kampte de aanvalster al met een blessure waardoor ze er meerdere maanden uit lag en ook nu is de Nederlandse niet fit. Wel staat Van de Sanden inmiddels weer op het veld en volgens Beard zal ze over een paar weken weer volledig met het team meetrainen.

"Ze is geen million miles verwijderd, maar het duurt waarschijnlijk nog drie of vier weken", aldus de trainer van Liverpool. De club begint komende zondag aan het nieuwe seizoen in de Barclays Women's Super League. Liverpool gaat dan op bezoek bij Arsenal. Het duel wordt gespeeld in het Emirates Stadium.

Katja Snoeijs, speelster van Everton, moet de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen ook aan zich voorbij laten gaan. De spits kampte afgelopen week al met een handblessure en is daarvan niet op tijd hersteld. Everton zal haar moeten missen in de wedstrijd tegen Brighton & Hove Albion.

Lees meer:
0 reacties