Van de Sanden: "Dan ben ik even vrij en ga ik haar knuffelen"

Shanice van de Sanden
Shanice van de Sanden Foto: © BSR Agency

Shanice van de Sanden werd zo'n twee weken geleden moeder van haar dochtertje Haló. Het was nog even spannend of de Oranje-international de bevalling van haar vriendin Tatjana zou halen.

Van de Sanden was namelijk met haar club in Liverpool. "De uitgerekende datum kwam in zicht en toen was het wachten op het belletje", blikt Van de Sanden terug in gesprek met NU.nl. "Ik nam mijn telefoon mee naar de training. Die hield de fysio bij zich. Toen ik werd gebeld, heb ik meteen een vlucht geboekt en ben ik naar het vliegveld geracet."

De rappe aanvalster haalde de bevalling en bleef de eerste kraamweek bij haar gezin. Daarna vloog ze terug naar Liverpool voor de wedstrijd tegen Brighton & Hove Albion, waar Van de Sanden ook nog eens wist te scoren en een wiegend gebaar maakte na haar treffer.

"Ik ben een trotse moeder. Ik ben nog niet heel veel thuis geweest. Zaterdagavond ben ik even vrij. Dan ga ik haar knuffelen. En na de winterstop vliegen we met z'n drietjes naar Liverpool. Dan wonen we lekker samen daar", aldus Van de Sanden.

Shanice van de Sanden bij Liverpool
VIDEO | Van de Sanden blinkt uit bij ruime overwinning Liverpool Lees ook
Lees meer:
0 reacties