Vahle leeft droom: "Wist meteen dat ik er onderdeel van wilde zijn"

Noa Vahle lacht
Noa Vahle lacht Foto: © Pro Shots

Noa Vahle schreef tien jaar geleden haar droom op een papiertje: de Champions League verslaan. Komend seizoen komt die droom uit, nu de pas 24-jarige verslaggeefster is gestrikt door Ziggo Sport, dat de rechten heeft van de Champions League, Europa League en Conference League.

Vorig jaar hoorde Vahle via via van de plannen van Ziggo Sport. "Dat was nog zo vroeg, maar ik dacht wel meteen: 'Wow, dat is mooi. Al het Europese voetbal naar één zender. Dat is bijzonder.' Ik wist ook meteen dat ik er onderdeel van wilde zijn", vertelt ze aan Sportnieuws.nl.

Op 14-jarige leeftijd kreeg ze het advies om haar dromen voor de toekomst op een lijstje te schrijven. "Die heb ik thuis nog steeds. Ik schreef op dat ik ooit de Champions League wilde verslaan. Dat ik dit volgend seizoen mag gaan doen is echt een droom die uitkomt dus", glundert Vahle, die graag samenwerkt met Hélène Hendriks. "Het gaat echt goed tussen ons. Zij heeft natuurlijk veel ervaring, dus ik kan veel van haar leren. Ze is ook kritisch als het moet, op een positieve manier."

Lees meer:
0 reacties