Tromp: "Je merkt aan alles dat dit de opstap naar Oranje is"

Nikita Tromp gaat op de foto met fans
Nikita Tromp gaat op de foto met fans Foto: © Pro Shots

Jong OranjeLeeuwinnen won maandagavond met maar liefst 6-0 van Italië onder 23. Nikita Tromp nam twee treffers voor haar rekening in Almere.

Vreugde bij de Jong OranjeLeeuwinnen na de 6-0 tegen Italië
Jong OranjeLeeuwinnen verslaat Italië met 6-0: "Dat is genieten" Lees ook

Tromp keek terug op een heerlijke avond. "Een schakelwedstrijd, met veel heen en weer. Dat deden wij stukken beter dan Italië", aldus de Ajacied op de website van OnsOranje. Ze geniet bij Jong OranjeLeeuwinnen. "Ik voel me hartstikke fijn hier. Het gaat er volwassen en professioneel aan toe. Iedereen is kritisch naar elkaar toe en draait er niet omheen als er dingen niet goed gaan."

"Je merkt aan alles dat dit de opstap naar Oranje is", vervolgt de negentienjarige aanvalster. "Vanuit Onder 19 rechtstreeks naar het A-team; dat is echt een heel grote stap. Dat doe je niet zomaar. Daarom is dit team een perfecte oplossing. Je kan op internationaal niveau laten zien wat je in huis hebt."

"Het is heel cool dat die meiden vrijdag hun debuut konden maken."

Tromp zag afgelopen vrijdag generatiegenoten Jill Baijings en Kerstin Casparij hun debuut maken bij de OranjeLeeuwinnen, terwijl Joëlle Smits haar eerste goal maakte. "Het is heel cool dat die meiden vrijdag hun debuut konden maken. Daar droom je van", aldus Tromp. "Oranje is ook mijn droom, maar ik ben nog jong en heb echt nog wel wat stappen te maken. Daar ga ik hard aan werken."

Lees meer:
0 reacties