Torny: "Van de Westeringh zit volop in emotie, het is afwachten"

Feyenoord-coach Jessica Torny
Feyenoord-coach Jessica Torny Foto: © Orange Pictures

Feyenoord-coach Jessica Torny schrok zich 'dood' op het moment dat Kirsten van de Westeringh zondag geblesseerd raakte in de wedstrijd tegen Fortuna Sittard. Het is momenteel nog niet vast te stellen hoe het met de 22-jarige aanvallende middenveldster gaat.

"We kunnen nu nog heel weinig zeggen over hoe het met haar gaat. Ze zit volop in emotie. Dat is heel logisch, want ze komt net terug van een revalidatie. Er valt weinig over te zeggen, we moeten het echt even afwachten", geeft Torny aan voor de camera bij ESPN. Of geen nieuws in dit geval ook goed nieuws betekent? "Nee, het is op dit moment echt niet vast te stellen.

"Ze heeft een soort traumamoment gehad. Testen kunnen nu ook niet goed gedaan worden. Het is echt even afwachten totdat ze rustig is en dat de arts goed kijken. Ik heb haar net even gezien, maar ze zit echt volop in emotie. Het is schrik. Laten we hopen dat het meevalt", aldus de coach van de Rotterdammers, die zelf het moment niet helemaal goed kon zien.

"Je schrikt je dood, want je weet gewoon dat ze weer mag starten, ze stond er goed op. We hebben extra lang en voorzichtig met haar gedaan, om haar goed terug te brengen. Het ging allemaal top. Ik kon het moment niet zien, want het was echt te ver weg voor mij. Maar aan haar reactie denk je 'dit is niet goed'."

Torny gaat verder: "We weten op dit moment nog echt helemaal niets. Laten we hopen dat het meevalt. Op welke termijn we denken wat te weten? Ik hoop dat ze zo snel mogelijk een MRI kunnen regelen, dan weten we het definitief", sluit ze af.

Lees meer:
0 reacties