Torny uit tevredenheid: "Daar plukken we nu de vruchten van"

Feyenoord-coach Jessica Torny
Feyenoord-coach Jessica Torny Foto: © Orange Pictures

Het eerste elftal van Feyenoord heeft vorige week de ongeslagen reeks doorgezet door met 3-0 te winnen van Telstar. Tegenover ESPN laat coach Jessica Torny weten dat ze blij is met de huidige vorm van haar team.

Feyenoord had het moeilijk in het eerste gedeelte van het seizoen. echter wisten ze in de KNVB-beker verrassend ADO Den Haag uit te schakelen. Daarna volgden overwinningen in de competitie tegen Excelsior, PEC Zwolle en Telstar. Ook werd PSV op een gelijkspel gehouden en in de kwartfinale van de KNVB-beker wonnen de Rotterdammers van FC Twente.

De coach is blij met de vorm die Feyenoord momenteel heeft. “We hebben het natuurlijk heel moeilijk gehad, maar we zijn ook heel rustig gebleven. We zijn nu de vruchten aan het plukken.” Ze was dan ook benieuwd hoe het tegen Telstar zou gaan. “Dat was wel een grote test, want tegen grote clubs is het altijd wat makkelijker om de underdog te spelen. Tegen Telstar moet je zelf het spel maken. Dat zie je ook, dat is lastig. Maar uiteindelijk pakte het goed uit.

Lees meer:
0 reacties