Torny trots ondanks uitschakeling: "Laten het Feyenoord-DNA zien"

Jessica Torny
Jessica Torny Foto: © BSR Agency

Jessica Torny is trots ondanks de bekeruitschakeling van 'haar' Feyenoord'. De Rotterdammers moesten in de verlenging de meerdere erkennen in Ajax: 2-1.

"Wat voor Feyenoord ik heb gezien? Ik denk dat we echt een strijdend Feyenoord hebben gezien, tot de laatste minuut. Het zat er ook gewoon nog in, tot aan die laatste minuut", is het oordeel van de coach bij Feyenoord TV. "Je moet ook concluderen dat Ajax het betere team was, dat wij veelvuldig erachter aan gelopen hebben."

Torny vervolgt: "Maar we hebben weinig tot niks weggegeven. Zeker in de eerste helft hadden wij de beste kansen", vond de coach. "Met Ella Van Kerkhoven heb je een hele sterke spits voorin. Zij kan bij wijze van met drie op haar nek de bal vast houden. Als je van daaruit kan spelen en kan komen, dan hebben wij natuurlijk ook snelheid. Ella maakt ook weer een fantastische goal", deelt Torny een compliment uit.

Feyenoord verloor eerder dit seizoen nog met ruime cijfers van Ajax. "In de ArenA gingen we met z'n allen door de ondergrens. Dat gevoel zat er ook, dat we moesten laten dat we het beter kunnen. We moesten wat goedmaken. Als je dan kijkt hoe die meiden dit doen, met elkaar. Ze laten echt het Feyenoord-DNA zien. Dan kan ik alleen maar zeggen dat ik heel trots ben."

Natuurlijk baalt Torny van de uitschakeling in het bekertoernooi. "Maarja, als je ziet dat ze alles gegeven hebben, echt alles, een aantal tot het gaatje. Dan kun je niet anders zeggen dan dat je heel trots mag zijn."

Lees meer:
0 reacties