Torny baalt na late gelijkmaker: "Dat is geen pech te noemen"

Jessica Torny
Jessica Torny Foto: © Pro Shots

Feyenoord verspeelde zondag twee punten op bezoek bij Telstar. De Rotterdammers leken lang met 1-0 te gaan winnen, maar kregen in de blessuretijd de gelijkmaker om de oren.

Het zorgde voor frustratie bij coach Jessica Torny, die nog wacht op haar eerste zege als trainer van Feyenoord. "We missen teveel kansen en dat is geen pech te noemen. Dat ligt aan looplijnen voor de goal, we moeten het eerder afmaken", oordeelde ze na afloop bij ESPN.

Torny gaat verder: "Natuurlijk helpt het niet dat ons in de eerste helft een goal wordt ontnomen. In de rust komt de grensrechter dan nog zijn excuses aanbieden voor zijn fout. Daar hebben we achteraf natuurlijk niks aan. 0-2 de rust in maakt het toch makkelijker."

De coach wil echter niet de schuld bij de arbitrage neerleggen. "We worden zo vaak gevaarlijk voor de goal maar het ontbreekt in de laatste fase aan scherpte. We lopen niet goed vrij voor de goal en daar moeten we scherper worden. Vorige week winnen we een punt, nu verliezen we er er twee", oordeelde Torny.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax V 20 52 55
2 FC Twente V 20 75 54
3 Fortuna Sittard W 20 22 36
4 PSV V 20 13 35
5 ADO Den Haag V 20 21 32
6 PEC Zwolle V 20 -11 26
7 Feyenoord V 20 -6 24
Bekijk de hele stand