Tim Reedijk verklapt: "Zij kwam in tranen de mixed zone binnen"

Het elftal van de OranjeLeeuwinnen voor de wedstrijd tegen Duitsland
Het elftal van de OranjeLeeuwinnen voor de wedstrijd tegen Duitsland Foto: © Pro Shots

De OranjeLeeuwinnen verloren woensdagavond in het Abe Lenstra Stadion met 0-2 van Duitsland en Tim Reedijk zag dat de speelsters behoorlijk aangeslagen waren na de verdiende nederlaag.

"In tranen kwam Jackie Groenen (29) de mixed zone van het Abe Lenstra Stadion binnen, terwijl Sherida Spitse lang wegbleef om even de eerste klap van het mislopen van de Olympische Spelen op te vangen onder de douche", schrijft hij op de website van het Algemeen Dagblad. "De 33-jarige recordinternational Spitse gaat haar uiterst indrukwekkende loopbaan zodoende afsluiten zonder Olympische Spelen", vervolgt Reedijk.

"In Tokio in 2021 was ze al in Japan, maar raakte ze voor de start van het toernooi geblesseerd", blikt hij terug. "Het EK van volgende zomer, mits Oranje zich kwalificeert, zou geen probleem moeten zijn voor de topspeelsters van deze generatie. Maar nadat Stefanie van der Gragt en Sari van Veenendaal al afscheid namen na het vorige EK, weten enkele dertigers na gisteren ook dat het er qua mondiale eindtoernooien wel eens op zou kunnen zitten", besluit Reedijk.

Lees meer:
0 reacties