Tessa Wullaert over toekomst: "Had het graag nu al bekendgemaakt"

Tessa Wullaert bij Fortuna Sittard
Tessa Wullaert bij Fortuna Sittard Foto: © BSR Agency

De nieuwe club van Tessa Wullaert is nog altijd niet bekend. De Belgische spits gaf na de bekerfinale aan dat haar volgende bestemming snel bekend zou worden, maar tot dusver moeten Wullaert en co wachten.

Wullaert nam na de bekerfinale afscheid van Fortuna. "Die beker wil je altijd winnen als je in de finale staat, maar er was toch een niveauverschil met Ajax", zo blikte de topspits terug in gesprek met Belga. "Fortuna stond echter al twee jaar na de oprichting in de finale en dat is mooi. Ajax was gewoon de betere ploeg. Ik ben blij dat ik topschutter ben kunnen worden. Fortuna is nu afgesloten voor mij."

Het is de grote vraag waar haar toekomst ligt. "Ik had het graag nu al bekendgemaakt. Het ligt op tafel, maar we moeten nog even wachten. Ik wilde sowieso eerst de periode met Fortuna afsluiten en misschien is het ook goed om nu eerst nog die twee interlands te hebben en om er daarna even aandacht aan te besteden, vooraleer we op vakantie gaan."

"Ik heb gezegd dat ik naar een land wil waar het mooi weer is. Of dat Italië kan zijn? Er zijn een paar opties en Italië zit daar zeker tussen. Er zijn al onderhandelingen geweest en ik heb de knoop doorgehakt. Voor mij is het ook klaar en nu is het gewoon wachten tot het online mag", zo geeft Wullaert aan.

Lees meer:
0 reacties