Tessa Wullaert transfervrij: "Of ik duur ben? Wat kan ik zeggen..."

Tessa Wullaert juicht na haar goal voor Fortuna Sittard
Tessa Wullaert juicht na haar goal voor Fortuna Sittard Foto: © BSR Agency

Tessa Wullaert hielp haar ploeg deze week aan een spectaculaire zege op FC Twente. De Belgische spits opende de score namens Fortuna Sittard, dat uiteindelijk met 2-0 won.

De blijdschap was dan ook groot bij Wullaert. "Als die eerste goal valt, dan zie je wat voor ontlading er loskomt. Dit is waar we voor spelen. We hadden vooraf gezegd: 'hier worden ze niet kampioen'. Daar hebben we voor gezorgd, dus ik ben heel trots op het team", zei de captain bij ESPN.

Voor Fortuna was het een mooie aanloop richting de bekerfinale, waarin Ajax de tegenstander is. "Ik denk dat de intensiteit van onze tweede helft veel beter was. Dat moeten we eigenlijk de eerste helft ook op de mat leggen, zeker richting de bekerfinale. Het is een mooie aanloop naar de wedstrijden die nog komen."

Wullaert kijkt terug op een seizoen met twee gezichten: "Ik denk dat de eerste helft van het seizoen beter was dan vorig jaar. We hebben meer punten gehaald, maar er zijn toch nog wel wedstrijden waarin we punten laten liggen om het de top twee moeilijk te maken. We staan op de vierde plek, ik denk dat we gezien het seizoen daar wel horen."

De Belgische spits vertrekt na dit seizoen bij Fortuna. Of ze al wat los kan laten over haar toekomst? "Er komt binnenkort wel duidelijkheid over, denk ik. Of ik in Nederland of België ga spelen? Oh, België wordt het sowieso niet, dat heb ik al meegegeven. Voor de rest zijn we nog aan het kijken. Of ik duur ben? Wat kan ik zeggen... Ik probeer mijn werk te doen, de statistieken spreken voor zich. Dat is waar je op bepaald wordt, denk ik."

Lees meer:
0 reacties