Ten Voorde: "Telstar wordt voor je gevoel een soort Real Madrid"

Leon ten Voorde op de tribune
Leon ten Voorde op de tribune Foto: © NESimages

FC Twente kan zich zaterdag alsnog tot kampioen van Nederland kronen. De Tukkers moeten dan in eigen huis afrekenen met Telstar. De vorige twee pogingen om de titel te pakken gingen mis, maar FC Twente-watcher Leon ten Voorde verwacht niet dat het weer fout gaat. 

"Ik verwacht dit weekend wel de confetti", voorspelt Ten Voorde in de AD Voetbalpodcast. "Op zaterdag spelen de FC Twente Vrouwen en het is best wel treurig dat je twee kansen krijgt en ze allebei verprutst. Maar ze staan nog steeds bovenaan, dus ze verdienen het eigenlijk wel. Maar dan wordt zo'n Telstar, de laatste tegenstander, voor je gevoel een soort Real Madrid. Witte shirts en die berg wordt steeds groter."

Ten Voorde vindt Telstar echter niet zo imponerend. "FC Twente heeft de uitwedstrijd met 7-0 gewonnen, dus ik verwacht wel dat ze zaterdag het derde matchpoint gaan verzilveren. Dat gaat wel gebeuren, van Telstar gaan ze wel winnen. Die gaan een ongelofelijke muur op trekken. Ze hebben dit seizoen nog wel een keer gelijkgespeeld tegen Ajax. Maar het is de nummer voorlaatst. Je mag toch wel verwachten dat FC Twente deze laatste kans wel gaat grijpen", aldus Ten Voorde.

Lees meer:
0 reacties