Telstar zet 'belangrijke stap' en legt middenveldster langer vast

Anna van der Vlist, hier aan de bal namens Telstar tegen Ajax
Anna van der Vlist, hier aan de bal namens Telstar tegen Ajax Foto: © BSR Agency

Telstar kan ook komend seizoen beschikken over Anna van der Vlist. De 21-jarige middenveldster heeft een contract getekend dat haar tot de zomer van 2025 aan de Witte Leeuwinnen verbindt.

Daarmee zet Telstar naar eigen eggen een 'belangrijke stap'. "Haar prestaties op het veld hebben haar een vaste plek in het eerste team opgeleverd, en deze nieuwe overeenkomst is een beloning voor haar harde werk en toewijding", zo schrijft de ploeg uit Velsen-Zuid op de clubwebsite.

Van der Vlist begon haar carrière bij Alliance'22 en kwam via DSS bij Telstar terecht. Daar speelde ze in de jeugdopleiding, waarna ze doorstroomde naar de hoofdmacht. "Als een van de eerste speelsters die uitkwam voor het belofteteam van Telstar, heeft zij een voorbeeldfunctie binnen de club. Met haar aanblijven toont Telstar een sterke toewijding aan de ontwikkeling van eigen talent", geeft Telstar aan.

"De club is dan ook zeer verheugd om te kunnen aankondigen dat een speelster van eigen bodem haar vijfde seizoen ingaat, een bewijs van de vruchtbare samenwerking tussen de academie en het eerste elftal. Van der Vlist zal ongetwijfeld een sleutelrol spelen in de ambities van Telstar voor de komende seizoenen", zo is de voorspelling van de Witte Leeuwinnen.

Lees meer:
0 reacties