Telstar legt verdedigster langer vast: "Dit spreekt vertrouwen uit"

Marelle Worm en Puck Donker langs de lijn bij Telstar
Marelle Worm en Puck Donker langs de lijn bij Telstar Foto: © Orange Pictures

Telstar kan ook de komende twee seizoenen beschikken over Puck Donker. De 22-jarige verdedigster heeft tot medio 2025 bijgetekend bij de Witte Leeuwinnen.

Donker was afgelopen jaar een vaste waarde bij Telstar. De verdedigster speelde twintig competitiewedstrijden en ging slechts eenmaal vroegtijdig naar de kant. "Ik ben enorm trots om nog twee jaar voor zo'n mooie club als Telstar uit te mogen komen. Dit spreekt vertrouwen uit. Ik zit onwijs op mijn plek en heb mij dit seizoen zowel voetballend als persoonlijk kunnen ontwikkelen", geeft Donker aan tegenover Vrouwenvoetbalnieuws.nl.

De verdedigster heeft haar doelstellingen voor komend voetbaljaar duidelijk: "Ik wil mij nog meer ontwikkelen op voetballend en persoonlijk gebied. Dit seizoen heb ik het mooie mogen ervaren om elke wedstrijd te mogen starten en die lijn zou ik zeker door willen zetten. Met de club wil ik een beter resultaat halen dan dit seizoen. We hebben onwijs goede en minder goede wedstrijden gespeeld en ik hoop dat we constanter spel kunnen laten zien", aldus Donker.

De ploeg uit Velsen-Zuid heeft daarnaast ook de eerste aanwinst voor het nieuwe seizoen binnengehaald. Isabelle Nottet zal de ploeg van trainer Marelle Worm komen versterken. De 20-jarige aanvalster komt over van VV Alkmaar. Voor de Alkmaarders kwam ze afgelopen seizoen zeven keer in actie in de Azerion Vrouwen Eredivisie.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax V 20 52 55
2 FC Twente V 20 75 54
3 Fortuna Sittard W 20 22 36
4 PSV V 20 13 35
5 ADO Den Haag V 20 21 32
6 PEC Zwolle V 20 -11 26
7 Feyenoord V 20 -6 24
Bekijk de hele stand