Telstar hakt knopen door en gaat vier contracten niet verlengen

Caroliena Wolters (Telstar) in duel met Amber Verspaget (Feyenoord)
Caroliena Wolters (Telstar) in duel met Amber Verspaget (Feyenoord) Foto: © Pro Shots

Telstar gaat na dit seizoen niet door met Caroliena Wolters, Stephanie Kemper, Lune Miedema en Elise Meijerink. De club verlengt de aflopende contracten van het viertal niet, zo maakt Telstar maandagochtend bekend.

Wolters speelde sinds dit seizoen voor de Witte Leeuwinnen. Ze kwam dit seizoen veertien keer in actie, waarin ze drie keer scoorde. In de wedstrijd tegen PEC Zwolle is de spits geblesseerd geraakt, waardoor ze haar laatste wedstrijd voor Telstar al heeft gespeeld.

Miedema en Kemper maakten vorig seizoen de overstap van de beloften naar de hoofdmacht van Telstar. Door langdurig blessureleed kwam ze dit seizoen niet in actie. Miedema kwam tot dusver tot twaalf officiële optredens dit seizoen en heeft ook door langdurig blessureleed de aansluiting niet kunnen maken.

Meijerink sloot na een intensieve revalidatie dit seizoen aan bij Telstar. Tot dusver kwam ze tot negentien officiële wedstrijden voor de ploeg uit Velsen-Zuid. "Ondanks haar inzet en revalidatietraject lukt het haar niet om pijnvrij alles volledig mee te kunnen doen", aldus Telstar.

"Telstar bedankt Caroliena, Stephanie, Lune en Elise voor hun toewijding en inzet gedurende hun tijd bij de club en wenst hen veel succes en geluk in hun verdere loopbaan", besluit de club.

Lees meer:
0 reacties