Telstar bezorgt Excelsior nederlaag in laatste oefenwedstrijd

Jannette van Belen tekent bij Telstar
Jannette van Belen tekent bij Telstar Foto: © Ronald Gringhuis

Telstar heeft afgelopen weekend een vriendschappelijk duel met Excelsior gespeeld. De Witte Leeuwinnen kwamen als winnaar uit de bus: 4-2.

Excelsior startte aanvallend en creëerde al snel de eerste mogelijkheden. Sabrine Ellouzi schoot in de zesde minuut in het zijnet en Bonny Lammers stuitte een minuut later in een één-op-éénsituatie op keepster Kelly Steen van Telstar. Toch was het Telstar dat op voorsprong kwam. Felice Hermans bereikte Lieke Vis met een dieptepass, die vervolgens op keepster Nikki de Haan af kon. Vis zette de 1-0 op het scorebord.

De Rotterdamse ploeg kreeg daarna kansen op de gelijkmaker en Kimberley Smit was daar uiteindelijk verantwoordelijk voor. In de 25e minuut kwam Excelsior op 1-2 na een prima combinatie waarbij Chelsea Homan passte naar Sabrine Ellouzi. Die kapte een Telstar-speelster uit en scoorde.

De tweede helft was echter voor de ploeg uit Velsen-Zuid. Vis maakte de 2-2 en in de 71e minuut kon Isabelle Nottet de bal panklaar leggen voor Isa Gomez, die de derde Telstar-goal zorgde. Het slotakkoord was voor Jannette van Belen.

Lees meer:
0 reacties