Te Brake blij: "Ik wil hier graag blijven, het gevoel is goed"

Sophie te Brake in het shirt van FC Twente
Sophie te Brake in het shirt van FC Twente Foto: © BSR Agency

Sophie te Brake blijft langer speelster van FC Twente. De 21-jarige middenveldster, die ook in de verdediging uit de voeten kan, tekende donderdag tot medio 2026 bij.

Te Brake is daar heel blij mee: "Het is heel mooi dat ik heb mogen verlengen bij FC Twente", zegt ze op de officiële kanalen van de club uit Enschede. "Het gevoel hier is goed, ik speel ondertussen al een tijdje bij FC Twente, waaronder drie jaar bij de Beloften, en ik wil hier graag blijven."

"Door te spelen bij FC Twente heb ik de stap naar Jong Oranje kunnen maken, dat is heel mooi en bijzonder. Uiteraard hoop ik ook daar door te mogen", zegt de jeugdinternational van Oranje. "Ik heb dit seizoen veel gespeeld en daar doe je het natuurlijk voor. Ik heb zin in komend seizoen en ook in de weken die komen gaan."

Rene Roord, de technische man bij de Tukkers, is blij dat Te Brake heeft bijgetekend. "Ze heeft zich afgelopen seizoen nationaal maar ook op internationaal vlak goed ontwikkeld en ze zit inmiddels bij Jong Oranje. We hopen dat ze deze groei doorzet en een volgende stap zet in haar ontwikkeling."

Lees meer:
0 reacties