Tara Kommer moet stoppen met profvoetbal: "Uit bescherming besloten"

Tara Kommer bij SC Heerenveen
Tara Kommer bij SC Heerenveen Foto: © BSR Agency

Tara Kommer moet noodgedwongen een punt achter haar voetbalcarrière zetten. De 19-jarige speelster van SC Heerenveen kondigt via Instagram haar afscheid aan.

"Dit was het dan. Als jong meisje droomde ik altijd al om profvoetbalster te worden. Het is me gelukt maar helaas niet hoe ik het heb gewild", treurt Kommer. "Na veel nadenken en twijfelen moet ik stoppen met topsport. Zoals velen weten had ik last van een slepende blessure. Ondanks de positieve ontwikkelingen in mijn herstel en de eerdere keuze om volgend seizoen wel door te gaan bij SC Heerenveen, hebben we toch uit bescherming besloten om dit avontuur stop te zetten, hoe moeilijk ik het ook vind."

De verdedigster heeft desondanks 'heel erg genoten', zo schrijft ze. "Ik zal dit zeker ook een plekje geven. Ik wil iedereen bedanken die mij hierin hebben geholpen, en wil mijn (oude)teamgenoten bedanken en uiteraard alle trainers", sluit Kommer af. Ze speelde sinds dit seizoen voor SC Heerenveen. In totaal kwam Kommer in tien wedstrijden in de Azerion Vrouwen Eredivisie in actie.

Lees meer:
0 reacties