SV Epe Dames Ongeslagen Kampioen in de 5e Klasse

SV Epe is kampioen
SV Epe is kampioen Foto: © SV Epe

Afgelopen week heeft het SV Epe Dames team geschiedenis geschreven door ongeslagen kampioen te worden in de 5e klasse. De kampioenswedstrijd tegen Hierden Vrouwen 2 zou zaterdag thuis plaatsvinden, echter tot ieders verwondering en teleurstelling kwam Hierden niet opdagen. Dat kon echter de feestvreugde bij de Dames niet drukken.

Een Seizoen Om Trots Op Te Zijn
De SV Epe Dames hebben het hele seizoen gedomineerd en laten zien wat teamwork, doorzettingsvermogen en talent kunnen bereiken. Hoewel nog drie wedstrijden gespeeld moeten worden in de competitie, hebben onze dames het kampioenschap al veiliggesteld. De Dames hebben in de competitie 14 wedstrijden op rij gewonnen met een fenomenaal saldo van 103 doelpunten voor en maar 11 doelpunten tegen. Dit getuigt van de aanvallende kracht en de solide verdediging die het team kenmerkt.

De Weg naar Kampioenschap
Het pad naar het kampioenschap was niet altijd makkelijk, maar de SV Epe Dames hebben elke uitdaging met opgeheven hoofd en vechtlust aangepakt. Hoogtepunten van het seizoen zijn onder andere de memorabele uitoverwinningen tegen Heerde en VEVO, de nummers twee en drie van de competitie, en de indrukwekkende reeks van clean sheets die onze verdediging heeft weten te behouden.

Kwartfinales KNVB beker
Naast het kampioenschap wisten de Dames dit seizoen ook de 1/4 finales van de KNVB beker te bereiken:
SV Epe Dames bereikt Kwartfinale KNVB Districtsbeker na winst op PAX Dames - SV Epe

Dank aan Iedereen
Dit kampioenschap is niet alleen te danken aan de spelers, maar ook aan de geweldige inzet van trainer Miriam van der Horst, teamleider en grensrechter Alfred Sneller, en alle vrijwilligers die het mogelijk hebben gemaakt. Daarnaast willen we onze supporters bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun. Jullie aanwezigheid en aanmoedigingen hebben ons iedere wedstrijd weer vleugels gegeven.

Wat Nu?
Hoewel het kampioenschap binnen is, zijn er nog drie wedstrijden te spelen. Het team zal deze wedstrijden met dezelfde inzet en passie benaderen als altijd. We willen het seizoen op een hoogtepunt eindigen en ons voorbereiden op de uitdagingen die de hogere klasse volgend seizoen met zich mee zal brengen.

Nogmaals gefeliciteerd aan SV Epe Dames 1 voor deze uitzonderlijke prestatie. Jullie hebben de hele club trots gemaakt!

Lees meer:
0 reacties