Suzanne Bakker: "Zou een mooie afsluiting zijn voor mij bij Ajax"

Suzanne Bakker
Suzanne Bakker Foto: © BSR Agency

Suzanne Bakker heeft met 'haar' Ajax zich geplaatst voor de finale van de TOTO KNVB Beker. In de halve finale werd met 2-1 van Feyenoord gewonnen.

De wedstrijd werd pas na verlenging beslist: "We kwamen veel aan de zijkanten door, maar ja die voorzet... Ik weet waar we komende week op gaan trainen. Het was allemaal net niet", analyseert ze bij ESPN. De competitie lijkt een lastig verhaal te worden en dus lijkt de beker de beste kans op een prijs. "We gaan er alles aan doen om een goed resultaat te behalen", zegt Bakker. "Dat zou een mooie afsluiting zijn voor mij bij Ajax."

Bakker is bij Ajax bezig aan haar laatste periode. In januari werd bekend dat de club haar contract na twee seizoenen niet ging verlengen. Voor Bakker een flinke tegenvaller, maar toch heeft ze van haar tijd in Amsterdam genoten. "Elke dag sprong ik opgewekt uit bed. Het was fijn om met deze meiden en deze staf te mogen werken."

Haar opvolger bij Ajax is inmiddels ook bekend: Hesterine de Reus gaat Bakker opvolgen. "Ik ben blij dat het voor de meiden bekend is wie het gaat overnemen. Daar heb ik verder geen invloed op gehad."

Lees meer:
0 reacties