Suzanne Bakker trots op haar spits: "Ze werkt iedere dag keihard"

Suzanne Bakker bij ESPN
Suzanne Bakker bij ESPN Foto: © Pro Shots

Suzanne Bakker zat op het puntje van haar stoel tijdens het volgen van de wedstrijd tussen Nederland en België afgelopen dinsdag. Haar trots groeide nog meer toen ze zag welke rol haar spits Romée Leuchter speelde in deze spannende eindfase.

Terwijl Bakker de wedstrijd afgelopen dinsdag op tv volgde, beleefde ze intense emoties tijdens het zien van de spannende eindfase tussen Nederland en België. "Het was zenuwslopend. Die eindfase was bizar. Ik ging voor de tv van de ene emotie naar de andere", zegt Bakker in gesprek met ESPN. "Heel fijn dat we als land aan de goede kant van de medaille zitten."

De trotse trainer benadrukt haar blijdschap voor Leuchter, die een belangrijke rol vervulde in de slotfase. "Ik ben enorm blij voor haar. Ze werkt hier iedere dag keihard. Ze wil er heel graag bijzitten." Bakker vervolgt: "Als ze dan ook nog mag invallen en belangrijk kan zijn voor het team, is dat een heerlijk gevoel voor haar. Ze kan de bal met heel veel gevoel wegleggen en de 3-0 was eigenlijk ook al bij haar begonnen", aldus Bakker.

Lees meer:
0 reacties