Stroot reageert na uithaal Wolfsburg-directeur: "Gesprek gehad"

Tommy Stroot
Tommy Stroot Foto: © Pro Shots

VfL Wolfsburg-trainer Tommy Stroot heeft van zich laten horen na de kritische teksten van sportief directeur Ralf Kellerman over Jule Brand. De directeur was eerder deze week streng voor de 21-jarige speelster.

"Jule heeft geen consistentie in haar prestaties, blijft hinten op haar potentieel, maar heeft nog geen manier gevonden om dit potentieel betrouwbaar op het veld te brengen", zei hij onder meer. "Als Jule een topspeelster wil worden, moet ze hard aan zichzelf werken. Ze moet honderd procent leven voor het voetbal. Met alles wat er op haar afkomt, is dat niet zo eenvoudig. We helpen Jule zo goed als we kunnen, maar we kunnen de mensen om haar heen niet beïnvloeden", was Kellerman kritisch.

In gesprek met Kicker geeft Stroot aan na de uitspraken van Kellerman in gesprek is gegaan met Brand. "Ik heb een gesprek met haar gehad, dat was eigenlijk wel positief. Het is zo dat Jule moet blijven ontwikkelen. Ik ervaar bij haar de wil om dat te doen en dat schept een basis om dat verder te ontwikkelen", aldus de coach.

Lees meer:
0 reacties