Stroot open voor stap naar mannentak FC Twente: ''Spreekt me aan''

Tommy stroot fc twente vrouwen 608feb2dc5ddd
Tommy stroot fc twente vrouwen 608feb2dc5ddd Foto: © Pro Shots

Tommy Stroot was de afgelopen vijf jaar trainer van FC Twente. Bij de Tukkers heeft hij veel geleerd van andere trainers, maar veel genetwerkt heeft hij niet.

"Dit seizoen heb ik met onder anderen Fred Rutten en Ron Jans om tafel gezeten. Met Ron zat ik drie uur bij hem thuis over voetbal te praten en als zijn vrouw niets had gezegd, zat ik er vermoedelijk nu nog", zegt de Duitse oefenmeester in gesprek met de Twaalfde Man.

Stroot vervolgt: "Fred Rutten heeft ook tijd voor mij genomen. En Erik ten Hag heb ik drie kwartier aan de telefoon over de inhoud van voetbal gesproken. Misschien heb ik het belang van dat soort gesprekken daarvoor wel onderschat", is de trainer eerlijk. Hij is inmiddels begonnen aan zijn klus bij VfL Wolfsburg, maar Stroot sluit niet uit dat hij ooit terugkeert in Enschede.

Mogelijk wel bij de mannentak van de club. "Als ik van een avontuur spreek, vraag ik me wel af hoe het aan die andere kant zal zijn. Zou het hetzelfde fijne gevoel geven als ik nu beleef bij FC Twente Vrouwen, je weet het niet. Maar ik hoop hier nog eens terug te keren."

"Als dat als assistent-trainer bij FC Twente mag zijn, zal dat me heel erg aanspreken", geeft Stroot aan. "Maar het mag bijvoorbeeld ook best een team onder negentien zijn, jeugd ontwikkelen is iets wat ik heel graag doe."

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Kijk jij ook alweer uit naar het voetbalweekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in en krijg maar liefst vijf GRATIS (!) weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
vr
6/10
AZ W
19:30
Fortuna Sittard W
vr
6/10
Excelsior Rotterdam W
19:30
FC Twente V
vr
6/10
PEC Zwolle V
19:30
PSV V
za
7/10
Feyenoord V
14:00
Ajax V
zo
8/10
SC Heerenveen V
12:15
ADO Den Haag V
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Fortuna Sittard W 3 9 9
2 Utrecht W 3 4 9
3 PSV V 3 9 7
4 FC Twente V 2 9 6
5 Ajax V 2 2 4
6 AZ W 3 -3 4
7 PEC Zwolle V 3 -2 3
Bekijk de hele stand