Sterre Kroezen over toekomst: "Wat mij betreft is alles nog open"

Sterre Kroezen bij PEC Zwolle
Sterre Kroezen bij PEC Zwolle Foto: © BSR Agency

Sterre Kroezen wordt dit seizoen door FC Twente verhuurd aan PEC Zwolle. Dat was niet de enige verandering voor de 18-jarige aanvalster. Ze wordt bij PEC namelijk gebruikt als spits.

"Terwijl ik bij Twente altijd op het middenveld speelde. Dat is wel even wat wennen", erkent Kroezen in gesprek met De Swollenaer. "Maar ik heb er inmiddels mijn draai aan kunnen geven. De trainer zegt nog weleens dat ik iets te veel middenveld gedrag laat zien." Bij FC Twente kwam de Nederlandse jeugdinternational niet tot veel speelminuten, waardoor er werd gekozen voor een uitleenbeurt.

"Ik vond het best wel moeilijk om het los te laten", is Kroezen eerlijk." Want ik had het bij Twente met de meiden prima naar mijn zin. En dat geldt nu ook bij PEC Zwolle. Het bevalt mij hier heel erg goed. Ik ben gehuurd tot het einde van dit seizoen. Wat er in de zomer gaat gebeuren? Dat is iets aan de clubs om te bespreken. Ik kan er niet heel veel over zeggen. We gaan het straks wel zien. Wat mij betreft is alles nog open", aldus de aanvalster.

Lees meer:
0 reacties