Stentler reageert: "Zegt toch veel over het niveau van de Eredivisie"

Leonne Stentler
Leonne Stentler Foto: © Orange Pictures

Andries Jonker neemt Fenna Kalma, topscorer van de Azerion Vrouwen Eredivisie, niet mee naar het WK in Australië en Nieuw-Zeeland. Verrassend, zo vindt voormalig international Leonne Stentler.

Eerder viel ook Ajax-aanvalster Romée Leuchter al af. "Dit zegt toch veel over het niveau van de Eredivisie, als je het mij vraagt. Katja Snoeijs haalt de selectie bijvoorbeeld wel, maar zij is voor heel veel mensen al een tijd uit beeld", zegt Stentler bij de NOS. "Maar ze blijkt het in Engeland (bij Everton, red.) toch heel goed te doen. Het zegt veel over dat niveau in vergelijking met het niveau waarop bijvoorbeeld Kalma en Leuchter voetballen."

Ook het afvallen van Shanice van de Sanden vindt Stentler enigszins verrassend. "Ik kreeg de afgelopen periode wel een goed gevoel over haar. Ze zit goed in haar vel. En zij is iemand die wel iets verrassends kan, dus ik had stiekem wel op haar gerekend. Maar het is niet zo dat het een complete verrassing is. Ik denk dat Shanice er zelf ook vooral op hoopte, maar dat ze er niet zomaar op rekende", aldus de oud-voetbalster.

Lees meer:
0 reacties