Spitse vereerd: "Dat ben ik aan mezelf en alle meiden verplicht"

Een bijzondere eer voor Sherida Spitse: zangeres Roxeanne Hazes heeft met het nummer 'Omdat je me ziet' een ode gebracht aan de recordinternational van Oranje. In de videoclip van het lied speelt Spitse een hoofdrol.

De clip illustreert de reis die de captain van Ajax heeft moeten afleggen. "Het motiveert me om te vechten voor wat wij waard zijn en mij te blijven uitspreken hierover", zegt Spitse bij RTL Boulevard. "Dat ben ik aan mezelf en alle meiden met een voetbaldroom verplicht."

"Met deze video eer ik recordinternational Sherida Spitse, maar ook alle sporttalenten van de toekomst", zo schrijft Hazes zelf op Instagram. "Dat jonge meiden maar lang gemotiveerd en gesupport mogen worden om tot grootse prestaties te komen. Ik schreef dit liedje aan de hand van het verhaal van Sherida."

De zangeres gaat verder: "Ik herkende veel thema’s waar zij mee heeft geworsteld, wat ze te boven is gekomen en hoe haar karakter haar heeft gebracht waar ze nu staat. Dit is een liedje voor iedereen die dit kan gebruiken, maar ook voor zij die je ondersteunen en zien op deze weg."

Spitse laat via Instagram weten 'trots en vereerd' te zijn. 

Lees meer:
0 reacties