Spitse merkt ADO-spandoek op: "Als zij daar blij van worden..."

Sherida Spitse bij ESPN
Sherida Spitse bij ESPN Foto: © BSR Agency

Ajax won zaterdag met 3-1 op bezoek bij ADO Den Haag, maar zag de titel naar FC Twente gaan. De supporters van ADO Den Haag staken de draak met de Amsterdammers door middel van twee spandoeken op de tribune.

"Helemaal niks in 020, gefeliciteerd 053' stond er op de twee doeken, doelend op het feit dat het kampioenschap naar Enschede ging. Ajax-captain Sherida Spitse zag de spandoeken na afloop ook. "Dat moeten ze zelf weten. Ik zou dat zelf... Hou het gewoon lekker bij jezelf", reageerde de recordinternational van Oranje bij ESPN. "Dat is misschien een beetje dat Ajax-ADO. Ik weet het niet."

"Wij hebben nog genoeg om voor te spelen", doelt Spitse op het feit dat Ajax in de finale van de TOTO KNVB Beker staat en geplaatst is voor de Eredivisie Cup. "Zij niet. We moeten het vooral bij onszelf houden. Ik denk dat ze doelen op het kampioenschap. Als zij daar blij van worden, die twee mensen die daar staan op de tribune, dan moeten ze dat vooral niet laten."

"Wij moeten ons focussen op onszelf. Dat hebben we gedaan, we hebben 3-1 gewonnen. Als zij nou hadden gewonnen en hadden dan dat spandoek gedaan, had ik gezegd: 'ja'. Maar nee, we moeten het lekker bij onszelf houden en daar niet teveel energie aan besteden", aldus Spitse.

'Helemaal niks in 020, gefeliciteerd 053' op een spandoek bij ADO Den Haag - Ajax
'Helemaal niks in 020, gefeliciteerd 053' op een spandoek bij ADO Den Haag - Ajax Foto: © BSR Agency
Lees meer:
0 reacties