Speelsters AZ brengen bezoek aan Playing For Success: "Rolmodel"

De speelsters van AZ juichen
De speelsters van AZ juichen Foto: © Pro Shots

Meerdere speelsters van AZ hebben afgelopen week een bezoek gebracht aan Playing For Succes in het AFAS Stadion. Tijdens deze middag deden Ginia Caprino, Sanne Peereboom, Romaissa Boukakar en Netty Booms mee met verschillende activiteiten om zo de jongeren te helpen aan onder andere meer zelfvertrouwen en een positiever zelfbeeld.

Er werd samen gevoetbald, steen papier schaar gespeeld en als afsluiting was er een vragenspel, waarbij de jongeren vragen konden stellen en deze zelf ook moesten beantwoorden. "De speelsters zijn een rolmodel voor deze jongeren", zegt centrummanager Iwan Sombroek op de clubwebsite.

"Wanneer zij horen hoe de speelsters omgaan met teleurstelling, maar ook zelfvertrouwen en motivatie, heeft dat een positieve invloed op de jongeren", aldus Sombroek. Leerlingen uit groep 7,8 en de eerste drie klassen van de middelbare school kunnen aan het programma deelnemen. Zij krijgen hulp bij het verbeteren van hun zelfvertrouwen en om een positiever zelfbeeld te krijgen zodat zij dit in hun dagelijks leven kunnen meenemen

Lees meer:
0 reacties