Soap rondom Hamraoui krijgt vervolg: echtscheiding aangevraagd

Kheira Hamraoui
Kheira Hamraoui Foto: © Pro Shots

De gewelddadige aanval op Kheira Hamraoui heeft een echtscheiding opgeleverd. Hayet Abidal heeft vrijdag aangekondigd te gaan scheiden van haar man Éric Abidal.

Abidal heeft toegegeven een affaire te hebben gehad met Hamraoui, die begin deze maand door onbekende mannen uit haar auto werd getrokken en met ijzeren staven werd geslagen.

"Hayet Abidal zal een echtscheidingsverzoek indienen in Barcelona. Éric Abidal heeft aan zijn vrouw opgebiecht een overspelige relatie te hebben gehad met mevrouw Hamraoui", geeft advocaat Nicolas Cellupica aan in gesprek met AFP.

De Franse politie onderzoekt momenteel of Hayet Abidal betrokken is bij de aanval op Hamraoui. "Mijn cliënt wil haar door geruchten aangetaste reputatie herstellen en herhaalt haar wens om snel gehoord te worden door de politie. Mijn cliënt heeft niets met deze feiten te maken", aldus de advocaat.

Hamraoui werd in de nacht van 4 op 5 november door twee gemaskerde mannen uit een auto gesleept en met een ijzeren staaf op haar handen en benen geslagen. De Franse middenveldster was met Aminata Diallo en een andere teamgenote op weg naar huis na een teametentje.

In een eerder stadium werd Diallo verhoord op verdenking bij betrokkenheid bij de aanval, maar de speelster van Paris Saint-Germain werd vrij snel daarna vrijgelaten. Vervolgens kwam de naam van Éric Abidal naar voren, omdat de telefoon van Hamraoui op naam stond van de voormalig technisch directeur van FC Barcelona.

Éric Abidal wordt binnenkort gehoord en inmiddels wordt ook de mogelijke rol van Hayet Abidal onderzocht.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 5 dec. 2021, 12:15
Vrouwen Eredivisie
PSV V -
-
Feyenoord V -
zo 5 dec. 2021, 12:15
Vrouwen Eredivisie
FC Twente V -
-
ADO Den Haag V -
zo 5 dec. 2021, 12:15
Vrouwen Eredivisie
PEC Zwolle V -
-
VV Alkmaar W -
vr 10 dec. 2021, 19:30
Vrouwen Eredivisie
Feyenoord V -
-
PEC Zwolle V -
vr 10 dec. 2021, 19:30
Vrouwen Eredivisie
ADO Den Haag V -
-
Excelsior Rotterdam W -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 FC Twente V 10 24 20
2 Ajax V 10 15 19
3 Feyenoord V 10 6 19
4 PEC Zwolle V 10 2 14
5 PSV V 9 2 14
Bekijk de hele stand