Snoeijs valt in de prijzen: "Belangrijk om iets terug te geven"

Katja Snoeijs in actie namens Everton
Katja Snoeijs in actie namens Everton Foto: © Pro Shots

Katja Snoeijs is bij Everton uitgeroepen tot PFA Community Champion. De spits zette zich dit seizoen in voor meerdere initiatieven van de Toffees.

Snoeijs is erg betrokken bij EtiC, Everton in the Community. Zo nam ze deel aan talloze gemeenschapsbezoeken gedurende dit seizoen en zocht ze naar mogelijkheden om het goede doel van de club te steunen. De spits bracht eerder dit jaar ook een bezoek aan de Liverpool 4-campus van EtiC, omdat ze meer wilde weten over de ondersteuning voor jongeren bij rouwverwerking.

"Het is een eer om deze onderscheiding te ontvangen", reageert Snoeijs via de digitale kanalen van Everton. "Als voetballer besef je niet altijd hoeveel geluk je hebt en in welke positie je verkeert. Ik heb gewoon het geluk dat ik elke dag kan doen waar ik van houd, maar met dat in gedachten vind ik het belangrijk om iets terug te geven. zoveel mogelijk. Everton in de Community doet uitstekend werk in heel Liverpool, dus als ik kan helpen om ook maar een klein verschil te maken, dan is dat wat ik wil doen", zegt de OranjeLeeuwin.

Lees meer:
0 reacties