Snoeijs: ''Ik hoop dat ik mijn visitekaartje heb afgegeven''

Katja snoeijs oranjeleeuwinnen 5fc688d15f77e
Katja snoeijs oranjeleeuwinnen 5fc688d15f77e Foto: © Pro Shots

Kosovo is een tegenstander die Katja Snoeijs wel ligt. In beide wedstrijden tegen dat land scoorde de spits namelijk een hattrick. Snoeijs wil dan ook wel vaker tegen Kosovo spelen, zo zegt ze voor de camera van de NOS.

"Ik hoop dat ik mijn visitekaartje heb afgegeven", zei de spits, die vervolgens de wedstrijd analyseerde. "Ik denk dat zij nog meer terugzakten dan in de uitwedstrijd. Dat hadden we misschien niet helemaal verwacht. In die laatste fase waren we net te slordig om echt kansen te creëren. Daar heb je het in de rust over en je weet ook dat zij dit niet negentig minuten vol kunnen houden."

"Ergens moet je gewoon geduldig blijven en die kwaliteit blijven leveren en dan hopen dat 'ie er dan wel invalt. Gelukkig gebeurde dat snel. Dan gaat het ook hard. Ik denk dat we wel gefrustreerd de rust in gingen, omdat we niet echt genoeg kansen creëren. Dan merk je wel dat iedereen een beetje geprikkeld is. Ik denk dat je dat in de tweede helft terugziet", aldus Snoeijs, die klaar is voor 2021.

"Alles winnen was een doel. Dat is gewoon, los van dat je elke wedstrijd wil winnen, hartstikke mooi dat je je op deze manier kan kwalificeren. Ik ben zeker klaar voor 2021, laat maar komen. Ik wil nog vaker voor Oranje spelen en dan een steentje bijdragen. En verder gewoon focussen op de club", besluit de aanvalster.

Lees meer:
0 reacties