Snoeijs eerlijk: ''Gingen teleurgesteld de kleedkamer in''

Op oranjeleeuwinnen juichen kosovo 5fc6935c885d1
Op oranjeleeuwinnen juichen kosovo 5fc6935c885d1 Foto: © Orange Pictures

Met een 6-0 zege op Kosovo sloten de OranjeLeeuwinnen dinsdagavond 2020 af. Katja Snoeijs deed dat met een extra lekker gevoel: de spits scoorde, net als in de uitwedstrijd, driemaal. Na afloop stond ze voor de camera van Veronica.

"Kosovo is blijkbaar een tegenstander die me goed ligt. Tegen dit soort tegenstanders spelen we veel rondom het zestienmetergebied. Dat is als spits altijd lekker", zei Snoeijs. "Dan krijg je genoeg kansen om ze erin te schieten."

De eerste helft was teleurstellend, zo gaf de spits toe. "Wij hadden ook meer verwacht van de eerste helft. We gingen teleurgesteld en gefrustreerd de kleedkamer in. Het was lastig in de eerste helft", vervolgde Snoeijs, die aangeeft dat er in de tweede helft qua speelstijl niet veel veranderde bij Oranje.

"We hebben het er in de rust over dat een land als dit het niet negentig minuten vol gaat houden, dus dat de goals wel komen", aldus Snoeijs. "We moeten dan geduldig blijven, niet te gehaast willen spelen. Dan is het extra lekker als 'ie in de eerste tien minuten na de rust al valt. Dat haalt de druk er wel vanaf", besluit de spits, die zelf haar tweede treffer het mooist vond: "Een echte teamgoal."

Lees meer:
0 reacties